Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την κωμική σειρά Blockbuster του Netflix

To Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για την κωμική σειρά Blockbuster, η οποία επικεντρώνεται γύρω από εμβληματικό video store. Σε αυτό, ο Randall Park και η Melissa Fumero προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το τελευταίο κατάστημα της αλυσίδας.

Η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου και θα αποτελείται από 10 επεισόδια, διάρκειας 30 λεπτών. Πρωταγωνιστούν οι Randall Park ως Timmy Yoon, Melissa Fumero ως Eliza Walker, Tyler Alvarez ως Carlos Herrera, Madeleine Arthur ως Hannah Hadman, Olga Merediz ως Connie Serrano, JB Smoove ως Percy Scott και Kamaia Fairburn ως Kayla Scott.


"Ο Timmy Yoon (Randall Park) είναι ένας αναλογικός ονειροπόλος στον κόσμο του 5G. Αφιέρωσε όλη τη ζωή του ως ενήλικος στην πρώτη του αγάπη, τις ταινίες- ένα πάθος που τον κράτησε στην πρώτη και μοναδική του δουλειά, τη διαχείριση του καταστήματος Blockbuster Video της πόλης του. Κάποια στιγμή φτάνουν στο Timmy τα νέα ότι το δικό του είναι το μοναδικό κατάστημα Blockbuster που έχει απομείνει στην Αμερική. Τότε, δεν έχει άλλη επιλογή από τον να το κρατήσει σε λειτουργία και να έχουν δουλειά οι φίλοι του. Ο Timmy και το προσωπικό του γρήγορα συνειδητοποιούν ότι το να λειτουργούν το Blockbuster μπορεί να είναι στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς που χρειάζεται η κοινότητά τους, για να αναζωπυρώσει τις ανθρώπινες σχέσεις που χάθηκαν στην ψηφιακή εποχή. Επίσης, απροσδόκητα τον επανασυνδέει με τη μακροχρόνια κολλητή του Eliza (Melissa Fumero), η οποία επέστρεψε πρόσφατα για να δουλέψει μαζί του. Αυτή η μάχη για τη διατήρηση του παρελθόντος θα είναι η ώθηση που χρειάζεται ο Timmy για να μπει στο παρόν; Οι υπάλληλοί του μπορούν μόνο να το ελπίζουν".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*